AnaSayfa / Genel / Kahve falında mubarek bir zat görmek

Kahve falında mubarek bir zat görmek

Kahve falında mubarek bir zat görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, tecrübe sahibi olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında mubarek bir zat gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında mubarek bir zat görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında zat görmek ticarette yol katedeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalettir.

Kahve falında ulu zat görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir zatın öldüğünü görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü zat görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir zat görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında veli zat görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir