AnaSayfa / Genel / Kahve falında motorla uçmak

Kahve falında motorla uçmak

Kahve falında motorla uçmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında motorla uçmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında motorla uçmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet eder.

Kahve falında motor süren görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Kahve falında motorlu taşıt görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında beyaz motora binmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında vitesli motor kullanmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı motorsiklet görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hız motoruna binmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motor çalmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir