Kahve falında birini morgda görmek

Kahve falında birini morgda görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kalben çok rahat edileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini morgda gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında babasını morgda görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında hastane morgu görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılmaz morgül görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulur.

Kahve falında morgda görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında morga gitmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü morgda görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşamını kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında morga girmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında morga gittiğini görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir