Kahve falında mor zarf görmek

Kahve falında mor zarf görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor zarf gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında mor zarf görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi zarf görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında zarf mektup görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Kahve falında birinden beyaz zarf almak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Kahve falında elinde beyaz zarf görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf atmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir