AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi yarasa görmek

Kahve falında kahverengi yarasa görmek

Kahve falında kahverengi yarasa görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi yarasa gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında kahverengi yarasa görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yarasa görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarasa ısırması görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Kahve falında kara yarasa görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gündüz yarasa görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve yarasa girdiğini görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yarasa görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir