AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden takı almak

Kahve falında ölüden takı almak

Kahve falında ölüden takı almak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sorunlarının da son bulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüden takı almak gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Kahve falında ölüden takı almak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, adının fesada karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takılar görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında değerli takı görmek kimseden korkmayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takı mağazası görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takı çalmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında takı altın görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş takı görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye takı almak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir