AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli ev görmek

Kahve falında mor renkli ev görmek

Kahve falında mor renkli ev görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında mor renkli ev gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında mor renk ev görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli ev görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında mor renk tesbih görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında mor ve turuncu renk görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk perde görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk oje görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk halı görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir