AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk kıyafet görmek

Kahve falında mor renk kıyafet görmek

Kahve falında mor renk kıyafet görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk kıyafet gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında mor renk kıyafet görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor kıyafet görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık mor renk görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk oje görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk eşarp görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk cüzdan görmek kötü kişilere yakın olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, işlerin bir anda azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir