AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık mor renk görmek

Kahve falında açık mor renk görmek

Kahve falında açık mor renk görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık mor renk gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında açık mor renk görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kahve renk görmek çirkin sözler işitileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında açık renkte kan görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık renk oje sürmek günahlarına tövbe edeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Kahve falında açık renkler görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sahip olacağı malın faazlalığına yorulmaktadır.

Kahve falında açık renk halı görmek maddi açıdan ferahlayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında açık renk elbise giymek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında açık renkli kan görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir