AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor örgü ipi görmek

Kahve falında mor örgü ipi görmek

Kahve falında mor örgü ipi görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında mor örgü ipi gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında mor örgü ipi görmek bir sıkıntıya girmeye, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geçim derdinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz örgü ipi görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iple örgü örmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah örgü ipi görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil örgü ipi görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir