AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gömlek görmek

Kahve falında mor gömlek görmek

Kahve falında mor gömlek görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor gömlek gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında mor renk gömlek görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor gömlek giymek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında mor gömlek görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşten gömlek giymek önemli ve büyük adımlar atacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek kaybetmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli gömlek giymek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek adam görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini gömlekle görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir