AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor cüzdan görmek

Kahve falında mor cüzdan görmek

Kahve falında mor cüzdan görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor cüzdan gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında mor renk cüzdan görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında mor cüzdan görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının cüzdanını bulmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek cüzdanı görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında cüzdan değiştirmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah cüzdan görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan cüzdan görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu cüzdan görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir