AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor parmak

Kahve falında mor parmak

Kahve falında mor parmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor parmak gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında mor pardesü görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında mor parmak görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mor parmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında morarmış parmak görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor pardesü giymek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını morarmış görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulur.

Kahve falında mor tuvalet giymek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında mor eşarp almak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir