AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor pardesü görmek

Kahve falında mor pardesü görmek

Kahve falında mor pardesü görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında mor pardesü gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında mor pardesü giymek zor ve karamsar günler geçireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mor parmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını morarmış görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mor pardesü görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında morarmış parmak görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mor parmak görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunu mor görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir