AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor nevresim görmek

Kahve falında mor nevresim görmek

Kahve falında mor nevresim görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında mor nevresim gördüyseniz:

  • Para konularında önemli ilerlemeler getirebilirler.

Kahve falında mor nevresim görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık nevresim görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında nevresim sermek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında yeni nevresim takımı görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında yeni nevresim takımı almak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi nevresim görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nevresim yıkamak yükünün azalacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir