AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nevresim görmek

Kahve falında mavi nevresim görmek

Kahve falında mavi nevresim görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi nevresim gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Kahve falında mavi nevresim görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Kahve falında mavi nevresim takımı görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz nevresim görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah nevresim görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında çarşaf ve nevresim görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında nevresim almak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek nevresimi görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalettir.

Kahve falında temiz nevresim görmek herkesin desteğinin alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir