AnaSayfa / Genel / Kahve falında nevresim sermek

Kahve falında nevresim sermek

Kahve falında nevresim sermek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında nevresim sermek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında nevresim sermek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında nevresim hediye etmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sabrını zorlayacağına delalettir.

Kahve falında yorgan ve nevresim görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bunun da geleceğine yorulur.

Kahve falında nevresim almak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, el açmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı nevresim görmek zararın gittikçe daha da artacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil nevresim görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, işlerin çok iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında beyaz nevresim görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli nevresim görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir