AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantarlı yemek

Kahve falında mantarlı yemek

Kahve falında mantarlı yemek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantarlı yemek gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında mantar yemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ mantar yemek hasret gidereceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine inanılır.

Kahve falında mantar yemeği pişirmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acı mantar yemek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mantarlı yemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mantar yemek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar yemek lüks şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında mantar pişirip yemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir