AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor koyun görmek

Kahve falında mor koyun görmek

Kahve falında mor koyun görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor koyun gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Kahve falında mor koyun görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında mor kıyafet görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mor hediye almak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında göz morartmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mor yorgan görmek dertlerin aşılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mor don görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir