AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kavun görmek

Kahve falında turuncu kavun görmek

Kahve falında turuncu kavun görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, malının artmasını sağlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu kavun gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Kahve falında turuncu kavun görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kavun yiyen birini görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kamyon kavun görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgun kavun görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun vermek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun çekirdeği yemek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında küçük kavun görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede kavun görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir