AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kanepe görmek

Kahve falında mor kanepe görmek

Kahve falında mor kanepe görmek ekmeğinin çoğalacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor kanepe gördüyseniz:

  • Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında mor kanepe görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kanepe satın almak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kanepeye uzanmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hastalıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kanepe görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kanepe görmek işinden ekmeğinden olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanepe aldığını görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kanepenin yandığını görmek istediği projeleri yapamayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kanepe satmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir