AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor erik görmek

Kahve falında mor erik görmek

Kahve falında mor erik görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında mor erik gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında mor erik toplamak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına inanılır.

Kahve falında mor erik görmek ağız tadının bozulmayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mor erik yemek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, enerjisini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yeşil erik görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında elma ve erik toplamak hayatının iyileşeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erik yaprağı görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erik ve üzüm görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir