AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ve üzüm görmek

Kahve falında erik ve üzüm görmek

Kahve falında erik ve üzüm görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında erik ve üzüm gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Kahve falında üzüm erik yemek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında erik ve üzüm görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve erik görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik üzüm görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında üzüm erik görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mürdüm erik ağacı görmek aile hayatının kötüye gideceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında erik turşusu görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erik paylaşmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir