AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor alyans görmek

Kahve falında mor alyans görmek

Kahve falında mor alyans görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mor alyans gördüyseniz:

  • Neyi iyi yaptığınızın farkına varmanız yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında mor alyans görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının alyansını takmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi yazılı alyans görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki alyans görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında parmağına alyans takmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde alyans görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir