AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının alyansını takmak

Kahve falında başkasının alyansını takmak

Kahve falında başkasının alyansını takmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının alyansını takmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında iki tane alyans takmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında tektaş ve alyans takmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında alyans takmak nişanlanmak daha çok kazanmaya başlayacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı alyans takmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına alyans takmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş alyans takmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Kahve falında kırık alyans takmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alyans yüzük takmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir