AnaSayfa / Genel / Kahve falında mont giydirmek

Kahve falında mont giydirmek

Kahve falında mont giydirmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mont giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Kahve falında siyah mont giydiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının montunu giymek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazın mont giymek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı mont giymek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni mont giymek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin montunu giymek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir