AnaSayfa / Genel / Kahve falında moloz atmak

Kahve falında moloz atmak

Kahve falında moloz atmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret eder.

Kahve falında moloz atmak gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında moloz atmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında moloz görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında moloz taşımak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlere nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında inşaat molozları görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat molozu görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde moloz görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpe bıçak atmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtayı yere atmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir