AnaSayfa / Genel / Kahve falında moloz görmek

Kahve falında moloz görmek

Kahve falında moloz görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında moloz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında moloz atmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat molozları görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında moloz taşımak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat molozu görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde moloz görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulur.

Kahve falında moloz görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerini boşvereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir