AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde moloz görmek

Kahve falında evin içinde moloz görmek

Kahve falında evin içinde moloz görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, şansının da döneceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde moloz gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında evin içinde moloz görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat molozu görmek yarınlara bakacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında moloz atmak şansın yüze güleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında moloz taşımak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat molozları görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında moloz görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde soba yakmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında atı evin içinde görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir