AnaSayfa / Genel / Kahve falında mitolojik at görmek

Kahve falında mitolojik at görmek

Kahve falında mitolojik at görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarının artacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında mitolojik at gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Kahve falında mitolojik at görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında mitolojik tanrı görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at et görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten atlayan birini görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında at çiftleştirmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, asık yüzlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında at eti görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini atın üzerinde görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında azgın at görmek hiç istemediği işlere gireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir