AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten atlayan birini görmek

Kahve falında yüksekten atlayan birini görmek

Kahve falında yüksekten atlayan birini görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten atlayan birini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten atlayıp ölmemek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten atlayan birini görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten atlamaya çalışmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten atlayan insanlar görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, daha rahat para kazanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten atlayanı görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, üzücü haberler alacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten atlayıp ölmek özgüveninin yerine geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir