AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini atın üzerinde görmek

Kahve falında kendini atın üzerinde görmek

Kahve falında kendini atın üzerinde görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü noktalara geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işarettir.

Kahve falında kendini atın üzerinde gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan at arabası görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Kahve falında at arabasından kaçmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, zorluklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde yük görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Kahve falında truva atını görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında uyuyan at görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında at gözü görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işarettir.

Kahve falında yanında at görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kula at görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir