AnaSayfa / Genel / Kahve falında at et görmek

Kahve falında at et görmek

Kahve falında at et görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında at et gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında at eti yemek görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at eti yemek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ at eti yemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında atların kavga ettiğini görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işarettir.

Kahve falında at eti pişirmek kötülüklerden uzak olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş at eti görmek verdiği emeklerin heba olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü at eti görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at et görmek kazancın artmasına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir