AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire kahve vermek

Kahve falında misafire kahve vermek

Kahve falında misafire kahve vermek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında misafire kahve vermek gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire kahve yapmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafirlere kahve yapmak evlat sahibi olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında misafirlikte kahve içmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire kahve vermek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına inanılır.

Kahve falında misafire kahve pişirmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çok sayıda misafir görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir