AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere kahve yapmak

Kahve falında misafirlere kahve yapmak

Kahve falında misafirlere kahve yapmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ağız tadının da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirlere kahve yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Kahve falında misafire kahve yapmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlere kahve yapmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında misafire kahve vermek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında misafirlikte kahve içmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında misafire kahve pişirmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir