AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle konuşmak

Kahve falında misafirle konuşmak

Kahve falında misafirle konuşmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çekilen hasretin biteceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirle konuşmak gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Kahve falında misafirle konuşmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlikte ayakkabı kaybetmek daha fazla para kazanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret eder.

Kahve falında misafiri evden kovmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında misafire yemek vermemek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü misafir etmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü misafir görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında evde misafire yemek vermek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, bereketli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir