AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafiri kovmak

Kahve falında misafiri kovmak

Kahve falında misafiri kovmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafiri kovmak gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında misafirleri kovmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir kovmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında misafiri evden kovmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında eve gelen misafiri kovmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Kahve falında misafiri kovmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında evden misafiri kovmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında azraili kovmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kovduğunu görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir