AnaSayfa / Genel / Kahve falında azraili kovmak

Kahve falında azraili kovmak

Kahve falında azraili kovmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azraili kovmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Kahve falında kediyi kovmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanı kovmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek kovmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden kovmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini eve kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini evden kovmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kovmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cini kovmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kovmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir