AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir kovmak

Kahve falında misafir kovmak

Kahve falında misafir kovmak bir bebek sahibi olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında misafir kovmak gördüyseniz:

  • Ayakta durmanızı sağlayacak yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var.

Kahve falında misafiri evden kovmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Kahve falında misafir kovmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafiri kovmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında eve gelen misafiri kovmak işyerini kapatacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden misafiri kovmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında misafirleri kovmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden kedi kovmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz kovmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir