AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire yemek

Kahve falında misafire yemek

Kahve falında misafire yemek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafire yemek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Kahve falında yemeğe misafir davet etmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında misafirlere yemek ikram etmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında misafirle yemek yemek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında misafire yemek vermemek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında misafirlikte pilav yemek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekte misafir görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında misafirlerle yemek yemek zamanının boşa gideceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında misafir ve yemek görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir