AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere misafir olmak

Kahve falında bir yere misafir olmak

Kahve falında bir yere misafir olmak ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere misafir olmak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir yere misafir gitmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında bir yere misafir olmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Kahve falında misafir yolcu etmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafirle yemek yemek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında misafirlere yatak yapmak insanların güvenini kazanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu misafir görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına inanılır.

Kahve falında misafirliğe gittiğini görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ağzının tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir