AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir şeker görmek

Kahve falında misafir şeker görmek

Kahve falında misafir şeker görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında misafir şeker gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Kahve falında misafir şekeri görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında misafire şeker vermek kazancının ve rızkının düşeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında misafir şekeri yemek hayata daha sıkı tutunacağına, rahatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında misafir şeker görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında misafir şekeri almak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafirlikte ayakkabı kaybetmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir