AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire meyve vermek

Kahve falında misafire meyve vermek

Kahve falında misafire meyve vermek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire meyve vermek gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında misafire meyve vermek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire meyve ikram etmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan misafir görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık misafir gelmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, şeref ve haysiyetin artacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı birine misafir olmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafirlikte tatlı yemek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafiri evden kovmak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında misafire pilav görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir