AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire gitmek

Kahve falında misafire gitmek

Kahve falında misafire gitmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalettir.

Kahve falında misafire gitmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere misafir gitmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birine misafirliğe gitmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında komşuya misafirliğe gitmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında eve misafir gitmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirle gitmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir