AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir kadın görmek

Kahve falında misafir kadın görmek

Kahve falında misafir kadın görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında misafir kadın gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında misafir kadınlar görmek güçten ve takatten düşeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında misafir kadın görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kadın misafir görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü misafir etmek malını ve parasını sağlama alacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında misafir kabul etmemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, rakipleri mağlup edeceğine delalettir.

Kahve falında misafirlikte namaz kılmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık erkek misafir görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, umutlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir