AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlikte namaz kılmak

Kahve falında misafirlikte namaz kılmak

Kahve falında misafirlikte namaz kılmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlikte namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Kahve falında misafirlikte namaz kılmak kötü günler geçireceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında başka insanların namaz kıldığını görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında akşam namazını yanlış kılmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayattan yana keyif bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında caddede namaz kılmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalettir.

Kahve falında yolun ortasında namaz kılmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir