AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir göndermek

Kahve falında misafir göndermek

Kahve falında misafir göndermek kazancının helal para olacağına, huzurunun artacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalettir.

Kahve falında misafir göndermek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Kahve falında misafir göndermek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığını hacca göndermek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini hacca göndermek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı askere göndermek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Kahve falında ölüye selam göndermek zor günler geçireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında askere göndermek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini hacca göndermek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir