AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir yatırmak

Kahve falında misafir yatırmak

Kahve falında misafir yatırmak bahtın açık olmasına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, elinin darlaşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir yatırmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında misafir yatırmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Kahve falında falakaya yatırılmak ortağından ayrılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatıra dua etmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.

Kahve falında yatırda dua etmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek yatırı görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yatırmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına yorulur.

Kahve falında yatırla konuşmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında yatırda namaz kılmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir