AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye satmak

Kahve falında midye satmak

Kahve falında midye satmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında midye satmak gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında midye satmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında midye dolması yemek mal ve rızkın çoğalmasına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye bulmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında denizden midye toplamak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu midye görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında midye satın almak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında midye kabuğu toplamak gayrimenkul sahibi olunacağına, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir