AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye ve inci görmek

Kahve falında midye ve inci görmek

Kahve falında midye ve inci görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında midye ve inci gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Kahve falında midye inci görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında midyeden inci çıktığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında midye ve inci görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye içinde inci görmek dilediği gibi harcama yapacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında midyeden inci çıkarmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulur.

Kahve falında denizden midye toplamak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Kahve falında canlı midye görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz midye görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yenileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir